Tuesday, May 25, 2010

myfriends2u

okey,skarang dah muncul yg baru ek?myfriends2u.com..mcm facebook jgk.nice page tapi aku still xtau mcm mne nak gune nyer.hu3.bunyinyer mcm maybank2u kan?aku mule2 tgk kat status eiya pasal myfriends2u nie then try lah wat.okey.add lah aku yerp kat sane,try search Amieza Ahmad. anyway,skong malaysia nyer product.hehe.betul ke facebook tuh yahudi nyer?okey,aku tak tau n baru tau skunk.ntahlah.
kat myfriends2u tuh aku bru der 20 something kawan,hak3.baru wat hary nie kut.nway,thanks to eiya yg kasi tau psl nie yerp. :)

2 comments:

  1. bhaha, terharu nya nama aku ada, ahaha

    ReplyDelete