Saturday, January 8, 2011

080111

hi ! see you again...
lame kut tk update blog. sjk masuk sem baru nie busy sikit.
(bajet busy je kut budak ni kan. HAHA )
so far oke lahh kut. lecturer baru, bilik baru, roomate baru..
stkt nie schedule tk full sgt kut.. pasnie? tk tahu lagiii.
so smntara tk de assignment yg kasi oatk fenin fenin nie kan..
kluar lahhh,, ape lagi kan. amek angin,kasi otak freshhh sikit. ade stuju?
ombakkkk makkk aihh! so scary beb.
dgr cter dh de org meninggal kut sbb gie mandi pntaii tuh.
satu family kalau tk silap.

menurut cerite :

nak selamatkan adik,si akak yg lemas. nak slmtkan akak,si mak yg lemas,nak selamatkan mak,si bapak yg lemas.... innalillah kpd kluarga mngsa.
aku mule nyer tk caye jgk kut dgr cter nie.
macam pelik pun ade kan? tapi betul kut cter nie.
sama sama lah kiter sedekah kan al fatihah yaa.

rinduu lahh dengan kawan kawan tersayang saye kt sana sana sana...
love you guys!!!
reunion eh?

planing kalo nak reunion,kter wat mase raya cina....time tuh min cuti dak2 dapat 3 hari...so kter set time n venue....kalo ya kes MIZA kat kuantan and others kat ganu or penang,akan dbawa bincang skali....so guys,set la mane kome nak...reply kat bwh ngan format cm nie.

see! terharuuu kut kau mention name aku.. HAHA.
aku try lahh datang yaa even jauhh pun.
confirm laa kut... sacrifice untuk kawan tersayang ape slh nya kan. :)

tadi pergiiii layan teater MAHKAMAH. wow!!!!!!!
what a great acting! clap your hands!!! *pap pap pap...
gelak gelak tengok diorang acting dari awal smpai akhir.
waa suke sama ituhhhh hakim. memang bestt arr dia acting.
*credit to you. nama tk sure ape. Danial kut.
ehh. sorry guys! tk de pics nk ltk kt sini.
td chaw pas abes teater. tk smpt nk berposing dgn actor and actress nye.
later yaaa aku cari kan gmbr diorang. kalau ade video yg diorang rakam..
aku siarkannn secare langsung ke blog aku. HAHA.
sure korang gelak gelak jugak tgk nie..
waa kasi 5 bintang lahhh dgn teater kali nie. GREAT!



sekian celotehhh hari nie. bye semuaaaaa....

p/s : HAPPY BIRTHDAY TO MYSARA AND KIMI.
hope you guys happy and success always.. :)

2 comments:

  1. salam persinggahan dari blogger baru...

    ReplyDelete
  2. thanks yaa...
    dh follow dh kamoo :)

    ReplyDelete