Thursday, December 30, 2010

KALAULAHHHHH SAYE ADE....

hi guys! see you again. sejak due tiga menjak nie,ntah kenape mcm addicted dgn blog nie plak.
hari hari nak kena tatap blog,lau tk MAKAN TAK KENYANG TIDO TAK LENA MANDI TAK BASAH.
hebat kan penangan blog nie? mcm org bercinta pulak. HAHA. (orang je bercinta saye tak).
tk de mase lagi kut. better BERCINTA dengan buku buku tebal tuh kan. tk fenin kepale.
HAHA. ayat nie kalaulah kwn aku bace,sahhh guling guling gelakkan aku. shhh!!!!
muke macam nie jadi ulat buku? sahhh lahhh mnipu abes! hari hari dok maen game,layan cter korea,bershopping,ber ape lagi yer??
sahhlahh bukan ciri ciri menantu yang baik. HAHA. biarlahh kwn kwn saye berumahtangga dulu, biar saye berumahbatu.HAHA.

"amacam?ayat terbaek kan?"

okehh. lets straightttt menuju ke jalan yang BENAR!

KALAULAHHHHH SAYE ADE...

CAMERA CANTIK NIE!


tak de ke contest yang boleh saye dapat benda alah nie...
kalau ade roger roger lahh saye yer. confirm JOIN punyer!!!
tak pun kalau de sesiapa bermurah hati nak kasi nie as BIRTHDAY present pun okeh jgk.
HAHA. mimpi je lahh kan!
*eih,kalau ade yg sudii sekarang saye email nombor akaun. HAHAA.
tapi tk mustahil kan? tetibe ade millionaire dtg meminang. whattt? tuh slh satu tanda agaknya.

next point.....

TAHNIAH BUAT MALAYSIA


proud to be malaysian!
ohh time nie lahh nak proud proud kan? HAHA.
tk kisah lahhh. janji MALAYSIA menang bwk piala cantik tuh and esokkk CUTI!


orang dah lame ltak gambar nie kt blog diorang an tapi aku baru nak letak hari nie.
HAHA. tak ape. biar lambat asalkan selamat. ade sokong? HEHE.

thanks followers yg sudi mengFOLLOW blog saye. jasamu amat dikenang!
sudi sudi lahh menjenguk lagi yaa ke blog ini. TRIMAS!

sekian celoteh hari nie. have a nice day yaa!


4 comments:

  1. klu la sy dpt cmera 2.. mmg xtdo smlm! hahah :))

    ReplyDelete
  2. haha. taww xpe. senasib lahh kiter. :)

    ReplyDelete
  3. baik xyah dpt kmera tue..
    kang xleh tido lak

    ReplyDelete