Wednesday, April 14, 2010

suke2 nak bercerite

skadar bercerite di pagy hary yg membosankan ni,dah ketandusan idea nak next mengarang novel..jd beralih arah ke blog tersyg ini..ehh,syg??nope..blog yg kosong ini...
imaginekan diri anda..kau bagai nak rak sygkan orang tuh,alih2 orang tuh sayangkan org laen mati-matian..agak2,ape korang nak buat? kill that girl?haha..stupid question..sah2 lah org xwaras jer yg nak buat tuh...
nothing lah yg special psl chenta yg tak berbalas ni,but mensyukuri sbb msih dlm keadaan sedar sekarang nie..xkemana pown kalau nak berchenta ni tp xada keikhlasan,wahh! ciplak ayt novel jap..ehh,xlah..ayat aku lah nie..urm,merepek sudaa aku pagy2 buta nie..okey,stop!
ksh dlu mmg patut msuk recycle bin dh,xpyh dikenang2 dlm kotak fikiran yg patutnyer full dengan ilmu2 nie..adehh!!bukan ni yg ak nak citer..
ini kisah bukan rekaan,bukan juga benaran.haha,ade ke benaran??tp yg boleh dikongsi..inilah kisahnya...
kisah chenta yg tak berbalas td,si N suka si F but si F suka si M. wahh..chenta tiga segi kan,btw bukan nak tnjuk kisah chenta tiga segi,nie nak tnjukkan hikmah seme nie...
si N ckp kat si F yg dye suke si F,and si F terime si N jd pacarnya,dlm msa yg sama si F pacaran dengan si M. macam mana tuh??curang lah kannn namenyer..tp sbbkan buta lagi masa tuh,si N ni msh sygkan si F,n then satu saat pecahh temberang si F. then,clash ceritenyer..wahh!!
si M yg dok syokk chenta dengan si F,wahh2..mmg bahagia sgt...tp till the end ke??sian si N yg merana sakan tuh..nsb si N tabah kan..credit to si N...
then,perkara yg sme berulang pd si F,nak cakap apa yerpp...kirenyer si F nie frust menonggeng2 sbb ditinggalkan si M,hah!!! speechless si N bila dengar cerita.
si F dah separuh mati chentakan si M,balik2 si M mengkhianati chenta dye yg penuh kesetiaan yg palsu ituh!!! credit to si M..
si M meninggalkan si F,ufhh! no reason!
ape yg si F buat pd si N,tulah yg trjadi mase si F ditinggalkan si M..wahh!!
complicated lahh cerita nie..

p/s..:janganlah sakitkan haty orang,nanty kita jgak yg merana sbb apa yg kita buat itu akan berbalik semula pada kita!!

kepada si F..:pergilah insafkan diri anda!!
si N..:jgn menagih chenta yg xsudi..
si M..:jgnlah sakitkan haty org yg kita sayang...




1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete