Sunday, January 30, 2011

TAG : KAMI POSE COMEY


hahaii. tag nie datang khas dari sweet sis amira afiqah
thanks sis. :))


syarat-syaratnya :

1. mcm biasa korang kena follow blog nie dulu. kalau tk nak follow pun tk ape. tk ade paksaan punyer. but susah lah update nanti,better follow :))
sila klik SINI untuk follow.

2. buat satu entri mengenai contest nie dan jangan lupe amek banner kat ats nie letakkan di dalam entri tersebut. sidebar kan contest ni di blog anda.

3. korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri. gambar tersebut mestilah ada ANDA dan MEMBER MEMBER ANDA. pose bebas.

4. korang mestilah buat ayat paling simple tentang kenapa anda join contest nie.

5. tag contest kepada 4 orang rakan contest anda.

6. mencari seorang pemenang contest. hadiah berupa APPLE iPHONE


OR
RM 50-RM100 (law menang hadiah,pilih salah satu je)

7. tarikh tutup - 25 FEB 2011

so,saye kasi gambar nie for contest nie.


*join this contest sebab nak publish gambar2 dgn ex-roomate dulu.
I LOVE YOU,BUDDIES!

last but not least.
link kan contest nie kepada

TAG :


sekian. babaiii semuaa. ayuhh join contest niehh! have fun!


2 comments:

  1. thnx join..;DD

    cute pose..

    hehehe..

    best of luck k..

    ReplyDelete
  2. hehe. thank you TUAN CONTEST. :))

    ReplyDelete